30/8

Har inte hunnit skrivit sen sist va nog ett tag sen men i alla fall, skola nhar ju börjat de har väl varit rätt okej en så länge. Helgerna har ja väl tillbringat med kompisarna, nu i helgen va ju kanske nt den bästa men inte den sämsta heller, var vid borgmästarn med massa folk sen alla drog vare bara jag sazz o dennis kvar, dennis låg o spydde typ rästen av kvällen. senare fick man reda på att en av killarna som var med hadde blivit inlagd på sjukhus o blivit magpumpad o grejer, så kommer en annan snubbe o skylle på min syrra att de var hennes fel för hon gav han dricka, de e ju nt hon som ska ta hand om han, aja de e typ de som  har hänt.

6/7-09


Börja få lite skolångest, massa börjar räkna ner dagarna, varför inte bara njuta av de sista i stället för tänka på skolan men ja ska i alla fall försöka träffa lite kompisar nu sista tiden eftersom de blir ny skola igen *jippie*-.-'. I alla fall Idag vaknade jag vid 10 segt men sedan sminkade jag mej o sånt sen drog jag o syster till bussen som gick 13:15 inne i norrtälje 13:50, väntade på Norrtälje busstation till halv 2 och tog bussen till Rimbo träffa amanda jill calle theo cappe hutta krantz krille jeppe m.m var bara där typ någon timme va lite onödigt o alla bara klaga på´t. Imorgon blir det väl maddy höhö bus :) skriver mer om de på lördag puss.

veckan

Har inte skrivit på ett tag, men i veckan har de ju inte varit något specielt förutom att ja fick utegångsförbud hos mamma för fyllan, o de blev inte bättre av att komma till pappa på söndagen, så från tisdag-torsdag har ja bara varit hemma, o i torsdag´s fyllde jag 14 grattis till mej :), sedan fredag blev de shopping i uppsala med mamma roger o syrran träffa på philip o fredrik. jag köpte 1 par jeans 2 troser o smink, sedan åt vi på subway mmh gott. lördag hemma seg dag, söndag packa o bara vara hemma o sedan drog vi till pappsen, veckan vet ja iinte va som händer allt e skit just nu men de löser sig så småning om. btw, jag saknar mina vänner grymt mycket, bilden kanske inte säger er mycket men de får mej o tänka på va ja gjort o mitt liv, madde som skrev den till mej när jag var tsm med en kille ao... puss<3

RSS 2.0