14/2 - kvällen



Lördag: skidbacken stängde 4, så vi åkte till hemmet då, vi duscha, basta gjorde oss iordning för middan,Middagen var vid 6, så alla var där vid kl 6. Jag och rebecka satt vid ett eget bord satt där i över 2 timmar, sen klockan 8, var de mellodifestevalen, vi har tradition att kolla på de när vi åker till kungsberget, själv tyckte jag att Måns  Zelmerlöw var bäst helt klart.

14/2




Lördag: Vakna halv 8 mamma höll på fixa i rummet-.-, vid 8 gick vi och åt frukost, satt där te halv 10, snacka med folk de va faktiskt rätt trevligt. Skid backen öppna 10, men vi åkte dit vid halv 11 och hämta snowboard, 11:10 skulle vi träffa en lärare som skulle lära oss att åka snowboard, eftersom vi aldrig åkt förut, de va as svårt i början till och med att komma upp de va nog värst, ja kunde typ bara svänga åt ett håll så ni kan nog tänka hur de gick. När klockan var 12, var vi färdiga och ja gick till sittlift där rebecka var, så åkte vi, då gick de as bra, visst ramla ja flera gånger men ja kom ner iaf.





13/2


Fredag: Fredag den 13:e, e inte direkt allas "favorit" dag, dom flesta tycker de e oturs dag, ja vet faktiskt inte varför just fredag den 13:e...iaf gick i skolan te halv 3, efter de åkte jag och mamma till kungsberget, åkte vid uppsala där vi fick stå i kö typ några år, sen åkte vi mot gävle, kl va typ 8 när vi gick in på resturange*stavning*, bistro elle nånting sånt, vid halv 10 kom vi till vandrar hemmet, vi åker med bullerbyn(förening för dom som har deabetes), har ni de så gå med, dom hittar på massa saker:), vi åkte iaf med dom och åkte skidor/snowboard, har gjort de nu i typ kanske 5 år, vid 10 gick mamma och la sig, hon va tydligen as trött. själv satt man och kolla på tv med rebecka och hennes mamma, sen vid 11 gick vi oxå och la oss eftersom vi skulle upp as tidigt dan efter.

snygga kläder




www.dress-for-less.se
Faktiskt as snygga kläder där:), både för killar och tjejer


Utan oss tjejer hadde ni killar nt klarat er, så klaga nt!


Ord som: Hora, slampa, skabbig, äcklig, ful, tjock.. är ord som alla tjejer får höra någon gång. Det är dessa ord som utformar kvinnorna i vårt samhälle. Antingen gör dom oss starkare eller så trycker de ner oss totalt, men det finns en sak som är samma för alla flickor, vi tar åt oss. Som in i helvete tar vi åt oss. Vi ältar det, vi pratar om det, vi tänker på det och vi skadar oss själva med det. Vi tar åt oss så mycket att inombords är vi som tomatsoppa, helt mjuka och krossade.
Det är såhär som vi blir utseendefixerade. Plötsligt handlar allt om kläder, smink och hur man snabbast ska gå ner i vikt och ta världen med storm. Vi slåss som barn i sandlådorna om vem som ska få den snyggaste killen. Vet ni vad som gör oss tjejer såhär fucked up i huvudet? Jo det är alla killar. Det är egentligen dom som är utseende fixerade. Kanske inte alltid på sig själva men på dem som finns runt omkring dem. Tyvärr är det vi tjejer som är de som står runt dem. Det är vi som står där och tar i mot allt. Är man en kille blir man kallad för player om man strular och har sex med många brudar. Man blir nåt bra, man blir någon. Någon som alla kanske pratar om och i smyg ser upp lite till. Vi tjejer vill vara med dom. Vi skulle inte säga nej.
Inte de heller. Är det där i mot vi som strular och knullar runt så blir vi kallade för horor. Då är vi äckliga, skabbiga, fula osv. Och vet ni vad som händer mer? Joo, folk snackar skit. Vassa knivstick rakt in i ryggen som rent av kan döda dig. Ingen kille vill vara med en tjej som har ett sådant ryckte. Inte ens players. Ibland vill man bara hångla med någon, men man kan inte. Vi måste tänka så jävla mycket innan vi gör någonting. Till och med när vi gör det och efter vi har gjort det analyserar vi sönder. Det är därför vi är så jävla sönder i huvudet. Killar kommer alltid vara finare än oss, stå där och snegla ner från vinnarpallen.  Där nedanför står en tjej och gråter. Plötsligt börjar man ta dessa fåniga, dumma killar på orden. Jag kanske är ful? Jag kanske är tjock? Jag måste banta för då kommer alla börja gilla mig mer. Då kommer någon se mig. Så går det några månader. Nu är det ingen söt tjej som står där, det är en vilsen pinne. Någon som har byggt sig ett eget helvete. Djävulen är väl en kille? Vissa börjar skära sig. Djupa arga sår som man inte kan tvätta bort. Dom är där för alltid. Man lär sig hata dem. Man vill skrika men ingen orkar lyssna. Killar i grupp är fega. Ensam kille är svag. Varför är det så? Blir en kille dissad av en tjej, då är hon genast skit. Han kan aldrig inse att det är han själv som är skiten. Killar förstår inte hur mycket dom kan förstöra. Av minsta lilla så trampar de ner oss till myror. Från tiger till myra.

"Alltså du ser tjock ut på den bilden, skoja bara"
Där fick han nyss en tjej att börja tänka på att banta kanske skulle vara nåt.


Tisdag



För tisdagar e längsta dan på hela veckan, även fast vi slutar 2, har typ bråkat med pojkvän... så allt typ varit jobbigt, första lektionen: so, ngn i hela världen som vet vad som menas med: inte rapa polisen i örat xD. ja fatta nt de, vi fick massa polis fråger...,efter hadde vi spanska, som ja nt går på för att ja nt får för lupe(spanska läraren), börja med att ja nt vill läsa upp en grej inför hela klassen e de ngt fel?, så hon typ dampa, sen när ja skulle jobba med sebbe, så fråga ja om ja fick låna hans penna då dampa hon igen och han var tvungen att byta plats, sen gick hon fram och sa te mej: vill du verkligen vara här, ja svara ja de vill ja fast nt med dej: lupe hoppas du ta med en ansökningslapp om att byta språk för vi vill nt ha dej här... aha vilka e vi då?, sen sa hon att ja e den värsta elev hon hafft sen stod hon och grina.
Efter skolan gick ja hem sedan gick ja te friskis och svettis och sola solarium, sen träna jag:). <3

Första inlägget



Måndag, dagens klädsel: linne och mjukisbyxer, och jacka... skolan har faktiskt varit okej för en gång skull, har typ nt haft en enda riktig lektion, första lektion var bild, sen gympa,lunch sen skulle ja till kuratorn, sen var de profil. Jag går på bild och media men de finns andra profiler oxå:)


låt mej vah.



jag kanske är en sån som inte är helt perfekt, Men för vissa är jag det och det räcker för mig. Jag behöver inte ha 500 kompisar för att kallas populär. Jag har dom som bryr sig och såna som verkligen är något att leva för. För er som hatar mig, varför hålla på och inte lämna mig ifred om ni hatar mig så jävla mkt?! Jag har ett liv, och är nöjd med den jag är. Spelar ingen roll vad ni tycker om mig. Jag har inte er som vänner, jag har andra och dt är dom som verkligen betyder något. Jag kanske inte har världens bästa självförtroende som ni, men spelar dt någon roll ?! jag har vänner dom är i alla fall sånna som bryr sig och skiter i vad andra tycker och tänker ...


RSS 2.0